Torsdag den 16. november fejrede Stevns Erhvervsråd Global Entrepreneurship Week med et skarpt event om iværksætteri i det nyåbnede medie- og iværksætterhus i Store Heddinge.  

Til arrangementet kunne Stevns’ iværksættere og andre nysgerrige få en præsentation og en rundvisning i de nyistandsatte lokaler, som tidligere husede en skobutik, men nu samler klippearbejdet for videoproduktionsselskabet SpotOn, som efter planen vil producere og formidle lokale videonyheder fra filialer i hele landet.

Det nye mediehus i Algade kommer samtidig til at rumme et kontorfællesskab med et inspirerende miljø, hvor ambitiøse iværksættere kan arbejde, udvikle deres idéer og nyde godt af hinandens sparring og kollegaskab.

Efter en spændende rundvisning inviterede partner i SpotOn, Anders Kanberg, på skift fire lokale iværksættere en tur i den varme stol til et filmet interview. Anders Kanberg er tidligere vært på iværksætterprogrammet ”De 6 Hatte” på Radio24syv, og med et levende publikum, kamera på, og Anders som interviewer blev der gået til de modige iværksætter med spørgsmål som “hvor ser du din virksomhed om 10 år?” og “hvad er en etisk forretning?”. Iværksætterne fik undervejs “i bedste iværksætterånd, lidt feedback fra publikum”, som Anders udtrykte det.

De fire interviewede iværksættere var:

  • Mike Valencia, Simple Solutions
  • Charlotte Mannstaedt, Hansen Kitchen
  • Kenneth Simonsen, Malerfirmaet fra Stevns
  • Camilla Gregers-Høegh, Mecatum

Til arrangementet var der samtidig rig mulighed for at netværke på kryds og tværs over kanapeer og kaffe.

Læs mere om Stevns Mediehus