Der har været krig i Ukraine i mere end ni måneder. Hvad er status i krigen og hvad betyder krigen for Danmark? Forsvarsanalytiker Hans Peter Michaelsen vil besvare disse og andre spørgsmål.

I slutningen af november kom den såkaldte Zilmer-rapport om dansk sikkerhed og forsvar frem mod 2035. Den giver et vigtigt billede af danmarks rolle i en verden, hvor der er krig i Europa. Krigen i Ukraine har varet i over ni måneder, men hvordan går det og hvilken betydning har det for Danmark. Hvor kommer NATO ind i billedet?

Det vil vi alt sammen blive klogere på sammen med Hans Peter Michaelsen.

Aftenens foredragsholder, Hans Peter Michaelsen bor ved Store Heddinge. Han har etableret sig som selvstændig forsvarsanalytiker efter 41 års tjeneste i forsvaret, hvor han i en periode var militæranalytiker på Center for Militære Studier på Københavns Universitet. Hans Peter bliver jævnligt anvendt som analytiker på diverse medier. Se fx. Medier: – Forsvarsanalyse

Program:

16 – velkomst v. erhvervschef Thomas Christensen

16:05 – foredrag v. Hans Peter Michaelsen

16:50 – spørgsmål og debat

17:15 – netværk

17:30 – afslutning

Detaljer om arrangementet

Tid: onsdag d. 1. februar kl. 16-17:30

Sted: Tinghuset, Algade 8, 4660 Store Heddinge

Pris: Arrangementet er gratis

Ved spørgsmål kontakt Kommunikationskonsulent Marie Bisschop-Thomsen på mail: marie@stevnserhvervsraad.dk

Spørg mig

Thomas Christensen

Thomas Christensen

Erhvervschef

Bliv medlem af Stevns Erhvervsråd

Stevns Erhvervsråd består af over 200 medlemmer. Du kan også støtte op om Stevns Erhvervsråds arbejde og få indflydelse på erhvervslivet i dit lokalområde.