Har du udviklet et nyt ressourcebesparende bæredygtigt produkt, som markedet bare ikke er klar til?

Erhvervsstyrelsen inviterer til workshop omkring bæredygtige produkter. På workshoppen kommer du til at arbejde med de udfordringer, din virksomhed har mødt i forhold til et marked, der ikke har virket parat.

Du hører, hvad andre virksomheder har gjort for at modne markedet, så det bliver muligt at skabe den ønskede efterspørgsel på deres nye grønne produkter eller service.

Du får sparring fra de andre deltagere, hvis virksomhed er i samme situation.

Du får på halvanden dags intensiv workshop mulighed for at arbejde målrettet på selv at kunne få adgang til nye markeder og kunder for dit produkt.

Inden workshoppen gennemfører vi et kort telefoninterview med alle deltagere for at høre, hvad din virksomhed særligt har af udfordringer, og du derfor ønsker at arbejde med i workshopforløbet.

Mød bl.a. direktør Erik Permild fra Cleanfield og hør, hvordan det lykkedes ham at få knækket koden og afsat Cleanfields nye produkter. Med hjem får du konkrete værktøjer til analyse af markedet, inddragelse af dine kommende kunder i udviklingen af markedsføringen, salg m.m.

Tid og Sted

Workshoppen finder sted torsdag d. 29. januar kl. 9.30-16.00 på First Hotel Høje Taastrup, Carl Gustavs Gade 1, 2630 Taastrup

Opfølgende digital workshop onsdag 4. februar kl. 9.00-12.00

Det er uden omkostninger at deltage i workshopforløbet, da Erhvervsstyrelsen dækker udgifterne.

Tilmelding

Tilmelding til workshoppen skal ske til

tilmeld@operate.dk senest mandag d. 12. januar.

Læs mere om arrangementet her

Kilde: Erhvervsstyrelsen