Informationsmøde d. 11. juni kl. 8.30-10.00
Grobund, Finlandsgade 29, 4690 Haslev

DTU Ballerup gennemfører en række individuelle forløb med virksomheder, der ønsker at styrke konkurrenceevnen ved at tilføre nye kompetencer.

Målgruppe:

Virksomheder indenfor produktion, proces, industri, transport og logistik samt specialiserede virksomheder indenfor byggeri/anlæg.

Virksomheden skal være hjemmehørende i Region Sjælland og projektet løber frem til udgangen af 2022.

Individuelt skræddersyede udviklingsforløb:

Forløbene tilrettelægges i samråd med virksomheden og bliver individuelt sammensat ud fra virksomhedens specifikke behov. Forløbet er gratis og for at komme i betragtning skal der udfyldes en online formular som ansøgning – dit lokale erhvervsråd kan hjælpe. Forløbet har en værdi af ca. kr. 60.000,-

Forløb kan fx inkludere

  • kompetenceudvikling af kernemedarbejdere og ledelse
  • udvikling af nyt produkt med Lean Start¬up-metoder
  • optimering af arbejdsgange og produkter
  • markedsudvikling og identificering af nye markeder

Værkstedsfaciliteter og 3D-printSom en del af forløbet kan der indgå aktiviteter i vores værksteder og laboratorier hos DTU i Ballerup, som dækker hele spektret fra 3D-print over smedeværksted og beton til produktionsanlæg og robotteknologi. Det vil desuden være muligt at arbejde med digitalisering, bæredygtighed, risikostyring og robusthed.

Informationsmøde:

Business Faxe, Sorø Erhverv og Stevns Erhvervsråd inviterer i samarbejde med DTU til informationsmøde om forløbet “Kom-løft-Sjælland” mandag d. 11. juni 2021 kl. 8.30 – 10.00. Tilmeld dig til informationsmødet direkte til iværksætter- og virksomhedskonsulent Jesper Yde Knudsen på jesper@stevnserhvervsraad.dk / 21221765
Vi serverer en kop kaffe og en croissant – tilmelding er nødvendig.