200 repræsentanter fra små og mellemstore virksomheder i Region Sjælland ventes at deltage i halvdagskonferencen ”Klar til nye muligheder – og hvad så?” torsdag 5. marts i feriecenteret Lalandia, Rødbyhavn.

Konferencen markerer afslutningen på projektet ”Klar til nye muligheder”, der siden begyndelsen af 2010 bl.a. gennem efteruddannelse af ledelse og medarbejdere samt etablering af netværk har medvirket til at trimme 443 små og mellemstore virksomheder til at få del i de mange anlægsopgaver i Region Sjælland de kommende år.

Krav til virksomhederne
På konferencen gøres status over “Klar til nye muligheder”, og derudover giver en række eksperter og fagpersoner fra Dansk Byggeri, Dansk Industri, BAT-Kartellet og Arbejdsmarkedsstyrelsen deres bud på, hvad der kræves af de virksomheder, som ønsker at komme i betragtning til milliard-projektet.

Blandt talerne er chefkonsulent Søren Lange, Dansk Byggeri, direktør Michael Svane, Dansk Industri, næstformand Rasmus Gunnarsson, BAT-Kartellet og chefkonsulent Jan Hendeliowitz, Arbejdsmarkedsstyrelsen.

Netværk og middag
Konferencen byder også på workshops med fokus på Femern Agency samt på uddannelses- og praktikforløb for unge, ligesom deltagerne på en ekskursion får mulighed for at se stedet på den sydlollandske kyst, hvor den kommende byggeplads for tunnel-projektet etableres.

Arrangementet slutter med en middag og yderligere mulighed for at skabe netværk.

Tilmelding
Tilmelding (efter ”først-til-mølle” princippet): Send e-mail med navn, titel og firmanavn på deltagerne til info@femern.info med ”Tilmelding – Klar til nye muligheder” i emnefeltet.

Seneste frist for tilmelding er 1. marts 2015. Deltagelse er gratis.

Programmet
Se hele programmet for konferencen her