Jobcenter Stevns og Jobcenter Køge inviterer kommunernes virksomheder til at deltage i Job og Uddannelsesmesse d. 10. maj. kl. 10-12.30 på Teaterbygningen i Køge.

Formålet med messen er at skabe netværk og kontakt mellem:

  • Virksomheder
  • Arbejdssøgende
  • Uddannelsesinstitutioner

i de to kommuner.

Messen giver virksomhederne mulighed for GRATIS at præsentere sig selv og uddannelsesinstitutionerne en mulighed for at præsentere deres tilbud om erhvervsuddannelser og ikke mindst efteruddannelse af medarbejdere.

Ligeledes giver messen virksomhederne mulighed for at skabe kontakt til arbejdssøgende, jobskiftere og øvrige interesserede.

Messen stiller lokaler og borde GRATIS til rådighed og der vil være mulighed at medbringe evt. eget messe materiale. Det er muligt at stille materiale op mellem kl. 8-10. Selve messen varer reelt kun 2½ time af din tid, og vil give dig mulighed for at skabe vigtige kontakter til gavn for din virksomhed.

Messearrangørerne byder på kaffe/the og en sandwich og afholder efter arrangementet et netværksmøde for deltagende virksomheder (kl.12.30-ca.13.30)

Sådan markedsføres messen overfor jobsøgende

Tilmelding til messen

Der er plads til ca.20 virksomheder fra Stevns på messen. Hvis du vil være sikker på en plads, kan du tilmelde dig på mail: Virksomhed@stevns.dk

For mere information om arrangementet kontakt venligst:

Michael Andersen, faglig konsulent Virksomhedsservice, tlf.30169095,
mail: micand@stevns.dk