I december kunne vi annoncere et samarbejde med den populære bootcamp Seedster, der sikrer stevnske virksomheder rabat på deres billet. Denne rabatordning er nu forlænget helt til d. 31. januar, og gør det derfor muligt for dig at spare penge på din billet, hvis du vil deltage på en intensiv bootcamp, der sætter fokus på dig og din virksomhed, samt hvordan du kan styrke din forretning.

Seedster er en meget populær bootcamp, der strækker sig fra 26. februar til 5. marts, og sætter fokus på din virksomhed. Hele 25 erfarne mentorer står klar til at give dig tips og idéer til vækst, salg, marketing og økonomi – alt sammen emner, der kan styrke din forretning. Derudover giver bootcampen dig mulighed for at møde ligesindede, der kan give dig nye vinkler på de udfordringer, som du går og roder med i din hverdag. Der er allerede 150 tilmeldinger til dette års event.

Det er et samarbejde mellem Stevns Erhvervsråd, Dansk Erhvervsfremme og iværksættereventen Seedster, der gør det muligt for stevnske virksomheder at deltage på den populære bootcamp til en ganske fordelagtig pris.

Få ny energi til din virksomhed

Det er Jesper Buch, der er manden bag Just-Eat og en af ’Løverne’ i DR’s program Løvens Hule, der er initiativtageren til Seedster. Jesper Buch arbejder for at skabe flere ambitiøse og modige iværksættere ved at rådgive og hjælpe dem, og det blev til Seedster 1.0, der blev afholdt sidste år med stor succes.

Derfor gentager Seedster nu succesen fra sidste år, og holder denne gang bootcampen fra d. 26. februar til 5. marts 2017. Allerede nu er 25 erfarne mentorer engagerede i bootcampen, og ser frem til at øse ud af deres erfaringer, netværk og andre guldkorn. Eventen strækker sig over syv dage, hvor deltagerne bor på et 4-stjernet hotel i Marbella i Spanien. Eventen henvender sig både til iværksættere og etablerede virksomheder, der er interesserede i at udvikle sig.

Som deltager får man således mulighed for at møde ligesindede iværksættere og blive inspireret af en lang række kompetente personer med både store succeser og dyrtkøbte erfaringer i rygsækken. Ugens program er spækket med spændende og lærerige oplæg og undervisning. Desuden er der rig mulighed for at netværke med de 250 deltagere samt de 25 erfarne mentorer.

Bootcampen giver dig nye vinkler på, hvordan du løser de udfordringer, du møder som virksomhedsejer, samt masser af inspiration, råd og idéer om både vækst, salg, marketing og økonomi. Få sparring omkring drift og udvikling af din virksomhed, og få tips til, hvordan du styrker din forretning uanset dit aktuelle udgangspunkt.

Se hele programmet her.

Køb din billet via Stevns Erhvervsråd og modtag din rabat

Samarbejdet med Dansk Erhvervsfremme og Seedster giver Stevns Erhvervsråd mulighed for at give rabat på billetten til bootcampen. Ved at bestille billetten gennem Stevns Erhvervsråd inden d. 31. januar kan du deltage i Seedster for 8.995 kr. ex moms.

Eventen er 100% fradragsberettiget. For at få rabatten skal du ikke bruge tilmeldingsformularen på Seedsters hjemmeside, men blot kontakte Stevns Erhvervsråd.

Tilmeld dig via erhvervschef Thomas Christensen på tlf. 3061 9952 eller mail thomas@stevnserhvervsraad.dk.

Læs mere om Seedster på www.seedster.dk.