Om os

Sekretariatet

Stevns Erhvervsråd drives af et sekretariat og er ledet af en bestyrelse, som vælges af medlemmerne på den årlige generalforsamling. Sekretariatet er erhvervsrådets ekspertise og din indgang til viden og vejledning. Vi er også din indgang til indflydelse, hvis du gerne vil tale erhvervspolitik og vi arbejder målrettet på at skabe netværk og samarbejder mellem medlemmerne.

Vi er til for dig

Mød vores specialister

Thomas Christensen

Thomas Christensen

Erhvervschef

Thomas har det erhvervspolitiske overblik – helt nede på jorden. Han arbejder målrettet for, at medlemmernes stemme bliver hørt og at der er et godt samarbejde mellem Stevns Erhvervsråd og Stevns Kommune. Det er ham, der skaber et solidt fundament, du som medlem kan boltre dig på. Hvis vi skal videre, skal vi turde prøve nye ting og ikke være bange for forandringens vinde.

Jesper Yde Knudsen

Jesper Yde Knudsen

Iværksætter- og virksomhedskonsulent

Jesper er ham, der gerne vil have fingrende i maskinrummet, så han kan finde problemerne og løse dem – så du kan komme fremad. Han lytter til dig, udfordrer dig og kommer med sin klare faglige mening, alt sammen for at du kan tage de næste skridt med din virksomhed. Jesper kender alt og alle i Stevns, så har du ikke mødt ham endnu, gør du det snart.

Marie Bisschop-Thomsen

Marie Bisschop-Thomsen

Kommunikations- og Marketingkonsulent

Marie er vores skarpe pen, der ikke er bange for at sige tingene mange gange og på mange forskellige måder, så budskabet kommer frem til alle hjørner af Stevns. Hun sidder klar, hvis du ikke helt ved, hvor du skal starte på det der markedsføring eller ikke mener kommunikation er vigtigt. Det er det; meget vigtigt.

Cathleen Diana Pedersen

Cathleen Diana Pedersen

Turismekonsulent

Cathleen elsker turisme, hun elsker at være vært og sikre at vi kan tilbyde det bedste af det bedste – ikke kun som enkelte virksomheder, men som en hel destination. Hun har fingeren på pulsen og ved hvor fremtidens turisme bevæger sig hen. Og hvis du spørger Cathleen, så er alle virksomheder, på den ene eller anden måde, en del af turismebranchen.

Medlemsskab af Stevns Erhvervsråd

Stevns Erhvervsråd består af over 200 medlemmer. Du kan også støtte op om Stevns Erhvervsråds arbejde og få indflydelse på erhvervslivet i dit lokalområde.

Styrk din viden og dit netværk

Arrangementer

Nyttig viden

Nyheder

Netværk, viden og venskaber

Bliv en af noget større på Stevns

Medlemmer

Årlige arrangementer

%

Noget genialt

Skyd genvej til viden og netværk

Meld dig ind i Stevns Erhvervsråd

Som medlem af Stevns Erhvervsråd har du nem adgang til en lang række fordele, spændende arrangementer og et stort lokalt netværk af lokale erhvervsdrivende.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at byde dig velkommen som medlem af Stevns Erhvervsråd.

11 + 5 =

Besøg os

Stevns Erhvervsråd
Tinghuset
Algade 8
4660 Store Heddinge

CVR. nr. 34001227

Links