Stevns Erhvervsråd skyder valgkampen i gang
3. september 2013

Stevns Erhvervsråd inviterer til Erhvervstræf ’13 i Hårlev Hallen den 10. september kl. 19-21. Denne gang står erhvervstræffet i kommunalvalgets tegn, når erhvervsrådet samler politikere og erhvervsliv til valgkampens første vælgermøde.

Det bliver en aften, hvor du kan blive klogere på de opstillede spidskandidaters erhvervspolitiske visioner, når de tørner sammen i debat om Stevns’ erhvervslivs fremtid. Efterfølgende kan du få en uformel snak med politikerne i salen.

Aftenens konferencier er direktør for Køge Handelsskole, Tim Christensen. Han vil med skarpe spørgsmål og stort lokalkendskab sørge for at skabe en livlig og underholdende debat – spørgsmål fra publikum er meget velkomne.

Højaktuelt valgtema

Erhvervsudviklingen på Stevns er et af valgkampens højaktuelle emner, da Stevns Kommune netop har præsenteret sin erhvervsredegørelse. Redegørelsen kommer til at have en afgørende rolle for erhvervsudviklingen, da den bliver grundlaget, som kommunen vil udvikle sine konkrete erhvervsstrategier og -målsætninger ud fra.

– Vi opfordrer alle, der vil have sat gang i Stevns’ erhvervsudvikling til at møde op til Erhvervstræf ’13, så vi kan få erhvervspolitikken højere op på den politiske dagsorden både i valgkampen og efterfølgende, udtaler erhvervschef for Stevns Erhvervsråd, Thomas Christensen.

Alle interesserede er velkomne til valgmødet. Det er gratis, og tilmelding er ikke nødvendig.