Vi kan nu præsentere de endelige projektidéer til outdoor events og aktiviteter i Stevns.

Sådan gør du:

  • find den projektidé, der er vigtig for dig
  • tilmeld dig på mail til konsulenten.

Hver gruppe har en konsulent tilknyttet med speciale inden for den idé, der skal arbejdes med. Når du er tilmeldt, bliver du en fast del af projektidéens arbejdsgruppe. Konsulenten vil i fællesskab med arbejdsgruppen planlægge det videre forløb.

Cathleen Diana Pedersen

Cathleen Diana Pedersen

Turismekonsulent

       

Cathleen Diana Pedersen er turismekonsulent i Stevns Erhvervsråd. Hendes opgaver er at vejlede og hjælpe virksomhederne samt udvikle Stevns som turismedestination.

Har du en virksomhed, der direkte eller indirekte arbejder med turisme? Eller vil du gerne sparke gang i noget større, der samarbejder med andre virksomheder på tværs af brancher? Så er det turismekonsulent Cathleen, du skal tage fat i.

Projektidé: Etablering af et vandsportsforsamlingshus i Rødvig

Tilmeld dig til arbejdsgruppen ved at tage direkte kontakt til Katrine Koch Frandsen på katrine@virkekraft.dk, som er den tilknyttede konsulent.

Projektidé: Etablering af paragliding- og droneflyvningsbane på Vest-Stevns

Tilmeld dig til arbejdsgruppen ved at tage direkte kontakt til Jakob Roland Holst på jakob@flyingoctober.com, som er den tilknyttede konsulent.

Projektidé: Etablering af aktivitetshus i Bøgeskoven

Tilmeld dig til arbejdsgruppen ved at tage direkte kontakt til Gitte Lindeborg på Gitte@flyingoctober.com, som er den tilknyttede konsulent.

Projektidé: Etablering af en havsvømningsbane i Rødvig

Tilmeld dig til arbejdsgruppen ved at tage direkte kontakt til Signe Nyby på Signe.nyby@dgi.dk , som er den tilknyttede konsulent.

Projektidé: Udbud af dykke og snorkle aktiviteter fra området i Boesdal

Tilmeld dig til arbejdsgruppen ved at tage direkte kontakt til Katrine Koch Frandsen på katrine@virkekraft.dk, som er den tilknyttede konsulent.

Projektidé: Etablering af en discgolfbane i Byskoven i Hårlev

Tilmeld dig til arbejdsgruppen ved at tage direkte kontakt til Martin Hagstrøm Christensen på Martin.Christensen@dgi.dk, som er den tilknyttede konsulent.

Projektidé: Etablering af et adventurerace-event på tværs af hele Stevns

Tilmeld dig til arbejdsgruppen ved at tage direkte kontakt til Thomas Christensen på thomas@stevnserhvervsraad.dk, som er den tilknyttede konsulent.

 

Var du én af dem, der havde ønske til flere ruter/stier, evt. på cykel, til fods eller på hest, men ikke finder dem blandt listen af projektidéer? Så fortvivl ikke – Stevns Kommune har fuldt fokus på dette og allerede en masse spændende projekter i gang, hvorfor Stevns

Erhvervsråd har aftalt med Stevns Kommune, at alle der har lyst og ønske om at arbejde videre med etablering af bedre/flere stier/ruter kan tage direkte kontakt til Tine Jensen, som sidder i afdelingen for Natur og Miljø. Tine Jensen vil meget gerne høre fra jer og kan kontaktes på TineJens@stevns.dk.

 

Som en sidste ting, kan vi fortælle, at vi sideløbende arbejder fra Stevns Erhvervsråd i samarbejde med DGI på at inddrage unge i alderen 13-20 år. Vi holder en uofficiel Kick-off for de unge d. 4. juni i forbindelse med Rødvig Beach Event arrangeret af ”De Aktive Unges Fællesskab”. Du er velkommen til at kontakte Katharina fra Stevns Erhvervsråd på katharina@stevnserhvervsraad.dk hvis du er nysgerrig på at vide mere.