Vil du have styrket dine kompetencer indenfor energirenovering og markedsføring? Så har du chancen nu!

Stevns Kommune er gået sammen med EUC Sjælland, Energitjenesten i Køge, samt Greve, Faxe, Køge og Solrød Kommuner for at tilbyde et 6 dages kursus til håndværksvirksomheder, der ønsker at blive fagligt opkvalificeret indenfor energirenovering og markedsføring.

Markedet for energirenoveringer og vedvarende energi er i vækst. Med et kursus i energirenovering og markedsføring får du nu mulighed for at styrke dine kompetencer og forretningsmuligheder på dette marked.

På kurset ”Energirenovering og markedsføring” vil du lære at lave et energitjek af en bolig og opstille en liste med forslag til energi- og klimaløsninger. Målet er at hjælpe kunderne til at prioritere deres investeringer. Kundefokus og opstilling af markedsføringsmål er således en væsentlig del af kurset. Det vil forløbe over seks hverdage fordelt over tre uger.

Kurset henvender sig primært til håndværkere som arbejder med bygningernes klimaskærm (ydervægge, tage, vinduer m.v.) men alle håndværkere, som medvirker til energirenoveringer kan deltage i kurset.

Kursus-start: onsdag 7. maj

Kursus-sted: EUC Køge, Lyngvej 25 C, 4600 Køge

Kursusgebyr: betales af deltager og er almindelig takst for AMU-kurser

Tilmelding: skal ske på www.efteruddannelse.dk, du kan bruge kvik nr.: 37340149324 til at søge på kurset.

Tilmeldingsfristen er 23. april 2014

Du kan læse mere om kurset og se det fulde program her

Har du spørgsmål til kommunernes indsats, kan du kontakte Lotte Lund fra Energitjenesten på 3698 6834 eller undertegnede på mobil: 2811 7238. Spørgsmål om kursets indhold og tilmelding kan rettes til Karen Fog Lindstrøm fra EUC på 2523 5792.