Projekt Alternative Overnatningsformer 2.0

Overvejer du at tilbyde alternativ overnatning? Det kan fx være glampingtelte, hytter eller bed and breakfast i den gamle stald.

Den 23. marts kl. 13-16 i Tinghuset holder Stevns Erhvervsråd en workshop, som opstarten på et nyt forløb om etablering af alternativ overnatning på Stevns.

På workshoppen møder du andre, som allerede er i gang eller overvejer at etablere nye overnatningssteder på Stevns. Du vil få en overordnet gennemgang af den lovgivning, som gælder for dit område af landinspektør Uffe Holm fra Landsyd og en vurdering af, hvad der kan lade sig gøre inden for gældende regler.

Workshoppen er kun for nye deltagere, som ikke har haft forløb med Uffe Holm.

Vi har sat programmet sammen, så der er mulighed for netværk, blive klogere på lovgivningen og få en indledningsvis vurdering af jeres projekter af Uffe Holm, som er eksperten inden for den lovgivning, som eksisterer for etablering af overnatningsfaciliteter.

For at komme med på workshoppen har vi brug for en kort beskrivelse af det overnatningstilbud, som I er i gang med at etablere eller ønsker at etablere. Beskrivelsen skal indeholde data med adresse, kontaktinformation og evt. CVR, og en beskrivelse af den ydelse, I gerne vil tilbyde og om I har haft kontakt med Stevns Kommune om jeres planer. Vedlæg evt bilag med tegninger eller lignende.

Efter workshoppen er der mulighed for at booke sig på et online 1-1 møde med Uffe Holm, hvor jeres projekt gennemgås mere i dybden og der er tid til at få stillet alle spørgsmålene.

Læs mere om projektet her

Detaljer om arrangementet

Tid: torsdag d. 23. marts kl. 13-16

Sted: Tinghuset, Algade 8, Store Heddinge

Pris: Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding

Tilmelding: Kontakt Mette Lerdorf for mere information og tilmelding: mette@stevnserhvervsraad.dk

Spørg mig

Mette Lerdorf

Mette Lerdorf

Projektkonsulent

Tilmeld nyhedsbrev

Bliv straks opdateret på nyheder, kurser, arrangementer og meget andet.